HEY Yazılım – GİZLİLİK POLİTİKASI

Son güncellenme: 5 Eylül 2019 HEY Yazılım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Türkiye, MERSIS No: 0462077404300001) (“biz”, “bizim”, “tarafımız”, “HEY”, “HEY Yazılım”, “HEY Games”, “HEY Game Studios”) gizliliğinizi koruma ve buna saygı duymaya kendini adamış bir kuruluştur. Bu gizlilik politikası (“Politika”) www.heyyazilim.com ve/veya www.heygamestudios.com  adresine erişim sağladığınız ve ziyaret ettiğiniz zamanlarda ya da uygulama veya oyunlarımızdan (her biri “Ürün” ve birlikte “Ürünler”) herhangi birini kullandığınızda elde ettiğimiz ve kullandığımız kişisel bilgilerinizin türlerini ve bu verileri nasıl kullandığımızı ortaya koymaktadır.
  1. Giriş
Bu Politika yukarıda tanımlanan tarafımıza ait Ürünlerden herhangi birini kullandığınızda edindiğimiz kişisel bilgilerin nasıl toplandığı, işlendiği ve kullanıldığını açıklamaktadır. Tarafımıza herhangi bir kişisel veri sağladığınızda bu veriyi kullanma şeklimiz açısında size karşı yasal sorumluluklarımız bulunmaktadır. Okuma kolaylığı sağlaması açısından bu Politikayı muhtelif bölümlere ayırmış bulunmaktayız:
  1. Giriş
  2. Kişisel veri nedir ve biz hangi kişisel verileri topluyoruz
  3. Kişisel verilerinizi nasıl ve neden kullanıyoruz/paylaşıyoruz
  4. Kişisel verilerinizi ne kadar süre tutuyoruz
  5. Güvenlik
  6. Haklarınız
  7. İletişim Detayları
Bu Gizlilik Politikasını, kişisel bilgilerinizi topladığımız ya da işlediğimiz zamanlarda Ürünlerimiz hakkında sağlayabileceğimiz diğer gizlilik bildirimleri ve aydınlatma metinleri ile birlikte (örneğin tarafımıza ait bulunan Ürünlerden birini ilk kez indirdiğiniz ya da kullanmaya başladığınızda size sunabileceğimiz ya da tarafımızdan e-posta güncellemeleri almak için kayıt olma imkanı verildiğinde size gösterilebilecek olan) bu verileri nasıl ve neden kullandığımızı tam olarak anlamanız için okumanız önemlidir. Bu Politika, Hizmet Şartlarımızı, Çerez Politikamızı ve tarafımıza ait olan (Üründen Ürüne değişebilen) Ürünler hakkındaki diğer bildirimlerin ve koşulların tamamlayıcısı niteliğinde olup bunları geçersiz kılmaz ya da bunların yerine geçmez. Ürünlerimizi ziyaret ederek ya da kullanarak bu Politikada ortaya konulmuş ve bu Politikadaki sınırlar dahilinde gerçekleştirilecek olan uygulamaları kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuatın izin verdiği ölçüde kabul etmiş sayılırsınız. Herhangi bir nedenden ötürü bu Politikanın şartlarını kabul etmemeniz durumunda lütfen bu Ürünleri kullanmayı bırakınız. Faaliyetlerimizdeki ya da yasalardaki değişiklikleri yansıtması açısından bu Politikayı tadil etme ya da değiştirme hakkını saklı tutarız. HEY Yazılım, bu değişikliklerin önemli olduğu durumlarda ilgili Ürünlerin kullanıcılarını durumdan haberdar etmek ve bilgilendirmek için gerekli çabayı gösterir. Ancak, Ürünlerin kullanımından önce her defa bu Politikayı kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdadır. Referans kolaylığı sağlaması açısından Politika’nın son güncelleme tarihi Politikanın üst kısmında belirtilmiştir. Lütfen tarafımıza ait olan Ürünlerin 13 yaş altındaki çocukların (her biri “Çocuk”, birlikte “Çocuklar”) kullanıma yönelik olmadığını ve çocuklar hakkında kasten bilgi toplamadığımızı unutmayınız. Çocuğunuz hakkında kişisel veriler topladığımızı düşünüyorsanız, destek@heyyazilim.com adresi yoluyla bize ulaşabilir ve Çocuğunuz hakkındaki veri işleme faaliyetlerinin durdurulmasını talep edebilirsiniz.
  1. Kişisel Veri nedir ve biz neyi topluyoruz?
Kişisel veri nedir? Bu Politikada “kişisel veri” ifadesi geçtiğinde bu adınız, doğum tarihiniz, irtibat bilgileriniz ve hatta IP adresinizi gibi size tanımlamaya yardımcı olan hakkınızdaki bilgileri işaret etmektedir. Türkiye’deki tüm kuruluşların kişisel bilgilerinizi belirli şekillerde işleme ve size bu verileri nasıl kullandıklarına dair yeterli bilgi verme konusunda gibi yasal zorunlulukları bulunmaktadır. Ayrıca bu kuruluşlardan verilerinizi nasıl kullandıkları hakkında bilgi talep etme ve bu verileri yasadışı şekillerden kullanmalarını önleme hakkına sahip bulunmaktasınız. Bu haklar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bu Politikanın Haklarınız bölümüne bakınız. Ürünlerimizi kullanırken tarafınızdan topladığımız bilgiler İsteğe Bağlı Veri Temini Tarafımıza isteğinize bağlı olarak; örneğin kişisel verilerinizi yüklemek ya da yollamak için Ürünleri kullanarak (internet sitemizde bir form doldurarak, oyunlarımızın herhangi birinin profil sayfasında kişisel detaylarınızı vererek, müşteri destek ekibimizle iletişime geçerek, yayınlarımızdan ya da bültenlerimizden birine abone olarak ya da hakkınızda gönüllü olarak bilgi verdiğiniz herhangi bir eylem yoluyla), posta, telefon, e-posta ya da SMS yoluyla tarafımızla iletişime geçerek, bir Ürün hakkında sorun bildiriminde bulunarak kişisel verilerinizi sunduğunuzda; bize sunmuş olduğunuz kişisel verileri toplayabilir, saklayabilir ve kullanabiliriz. Sizden topladığımız bu kişisel veriler unvan, isim, adres, e-posta adresi, telefon numarası, işlem ve/veya kredi kartı bilgilerini içerebilir ancak kesinlikle Ürünlerimiz yoluyla bizimle iletişime geçtiğinizde isteğinize bağlı olarak verdiğiniz detaylara dayanacaktır. Otomatik Veri Toplama Buna ek olarak (özellikle HEY Yazılım internet sitesi olmak üzere) bir tarafımıza ait Ürünlerden birini ziyaret ettiğinizde çerez gibi teknolojilerin kullanımı yoluyla hakkınızdaki kişisel verileri toplayabiliriz. Aşağıdakiler toplayabileceğimiz veri örneklerini göstermektedir:
  • (“Reklam Verenler için Tanımlayıcı” ya da “IDFA” gibi cihazınızı tanımlayan eşsiz tanımlayıcılar da dahil olmak üzere) Cihazınız, tarayıcınız ya da işletim sisteminiz hakkındaki bilgiler;
  • IP adresiniz ve Ürünlerimize erişim sağlamak için kullandığınız ağ hakkındaki bilgiler;
  • Ürünlerde tıkladığınız bağlantılar ve Ürünümüzde görüntülediğiniz sayfalar hakkında bilgiler;
  • Ürünlerimizde bulunan belirli sayfaları ziyaret süreniz;
  • Skorlar, ilerleme ve global sıralama gibi oyunlarımızı oynama şekliniz hakkındaki bilgiler;
  • Yaptığınız satın alımların detayları ve bu işlemlerin değeri de dahil olmak üzere ürünlerimiz vasıtasıyla (örn.: oyun içi mikro işlemler) yaptığınız satım alımlar hakkındaki bilgiler;
  • Uygulamalarımız vasıtasıyla iletişim kurduğunuz (örn.: Arkadaş listeniz) diğer kullanıcılar ve bu kişilerle kurduğunuz iletişim hakkındaki detaylar;
  • Görüntülediğiniz ya da araştırdığınız konu;
  • Sayfa yanıt süreleri;
  • İndirme hataları ve/veya hatalı bağlantıların kayıtları;
  • Sayfa etkileşim bilgileri (kaydırma, tıklama ve fare üzeri hareketlerinizin detayları gibi) sayfa etkileşim bilgileri;
  • Sayfadan çıkmak için kullanılan yöntemler ve
  • Ürüne yönelik, Ürün yoluyla ya da Üründen Birörnek Kaynak Konumlandırıcıları (URL) tıklama davranışları (zaman ve tarih de dahil olmak üzere).
Yukarıda ifade edilen bilgileri muhtelif sebeplerden ötürü kullanmaktayız. Bu verileri öncelikle Ürünlerimizin düzgün bir şekilde çalıştığından emin olmak ve bu Ürünlerden eksiksiz bir şekilde faydalanmanızı sağlamak için kullanmaktayız. Buna ek olarak, bu verileri Ürünlerimiz arasındaki çevrimiçi trafiği ve kullanıcı katılımını görüntülemek için kullanmaktayız. Bahsi geçen işleme amaçlarına ilişkin veri işleme faaliyetleri, kullanıcıların temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, HEY Yazılım’ın meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olmasına dayanmaktadır. Ayrıca yukarıda ifade edilen verileri size çeşitli hizmetleri sunabilmek için kullanmaktayız. Bu hizmetlerin arasında destek taleplerinize yanıt verebilmek, yüksek skorların kayıtlarının tutulması gibi oyun içi işlevlere erişim sağlamak, oyun içi satın alım yapabilmenizi sağlamak ve Ürünlerimiz arasında arkadaşlarınızla iletişim ve bağlantı kurmanızı sağlamak da bulunmaktadır. Ürünlerimiz, (Facebook gibi) sosyal medya platformlarına bağlanmanızı sağlayan çeşitli işlevsellikler içermektedir. Bu işlevi kullanmayı seçmeniz durumunda bu bağlantıların gerçekleşmesini sağlamak ve gerçekleştirdiğiniz bağlantıların kayıtlarını düzgün bir biçimde tutabilmek için tarafınızdan çeşitli verileri topluyor olacağız. Üçüncü Taraf Kaynakları Ürünlerimiz sizlere reklamlar sunan çeşitli özellikler barındırmaktadır. Bu reklamların mümkün olduğunca ilgili olmalarını sağlamak için (tüm Ürün kullanıcılarına aynı materyali göstermekten ziyade) hedef reklamları size yönlendirebilmek adına siz ve ilgi alanlarınız hakkında detaylar toplayan ve kullanan üçüncü taraf reklam ağları kullanmaktayız. Bu hizmetleri kullandığımız durumlarda sizlere hakkınızdaki verilerin bu ağlara sunulmak amacıyla iletilmesini ve toplanmasını engelleme imkanı sunacağız. Bu tür bir ret reklamları görmenizi engellemez ancak size gösterilen reklamların ilgililik düzeyini azaltabilir. Kullandığımız reklam ortakları hakkındaki detaylara ulaşmak için lütfen hizmet sağlayıcılarımızın isimlerinin ve detaylarının mevcut olduğu aşağıdaki bölüme bakınız.
  1. Kişisel verilerinizi nasıl ve neden kullanıyoruz/paylaşıyoruz
Kişisel verilerinizin paylaşılması Kişisel verilerinizi bize nasıl ve neden sağladığınıza bağlı olarak bu verileri aşağıdaki şekillerde paylaşabilmekteyiz:
  • Üçüncü taraf eklentilerinin mesaj tahtaları ya da görsel barındırma hizmeti (bkz: Hizmet Sağlayıcıları) gibi işlevler sunduğu durumlar gibi çeşitli hizmetler ve/veya Ürün özellikleri sağlamak için alt sözleşme yaptığımız seçili üçüncü taraflar ile; ve
  • Yukarıda bahsedildiği gibi Ürünlerin geliştirilmesi ve optimizasyonu gibi konularda tarafımıza destekte bulunan analitik ve arama motoru sağlayıcıları ile.
Üçüncü bir taraf ile üstlendiğimiz belirli bir faaliyet ile ilgili olmadığı (örn.; üçüncü bir tarafın ödül verdiği bir yarışma) veya bize bu tür bir kullanım için onay vermemiş olmadığınız müddetçe üçüncü tarafların sizler ile doğrudan pazarlama amaçları ile iletişim kurmasını sağlamak adına kişisel verilerinizi bu üçüncü taraflar ile paylaşmamaktayız. Bu faaliyet, ilgili zamanlarda bilgilendirileceğiniz üzere kişisel verilerinizin kullanım şekli ile ilgili olarak kendine özel şart ve koşullarına sahip olabilir.
  • HEY Yazılım’ınn ya da varlıklarının tamamının üçüncü bir tarafça alınması ki bu durumda tarafımızca saklanan müşterilerimiz hakkındaki kişisel veriler devredilen varlıklardan biri olacaktır;
  • Bir yasal yükümlülük uyarınca kişisel verilerinizi paylaşmamızın ya da ifşa etmemizin gerekli olması ve bir suç ya da nizamsızlığın soruşturulması amacı ile tarafımızdan kişisel verilerinizi paylaşmamız talep edildiğinde; ve/veya
  • Ürünlerimizin kullanım koşullarını ya da koşul ve şartlarını uygulamak ya da yerine getirmek ya da Şirketimizin, müşterilerimizin ya da üçüncü kişilerin haklarını, mülklerini ya da güvenliğini korumak amacıyla paylaşabiliriz. Buna sahtecilikle mücadele ve kredi riskini düşürme amacıyla diğer şirket ve kuruluşlarla bilgi alışverişi yapılması da dahildir.
Hizmet Sağlayıcılar Hizmet sağlayıcılarımız tarafımıza çeşitli idari, istatistiksel ve teknik hizmetler sağlamaktadır. Hizmet sağlayıcılarımıza sadece talep ettiğimiz hizmetlerin yerine getirilmesi için ihtiyaç duydukları asgari miktardaki kişisel verileri sağlar ve bu verileri korumalarını ve başka amaçlar için kullanmamalarını şart koşarız. Aşağıda ana hizmet sağlayıcılarımızın bir listesini görebilirsiniz:
  • AdMost (AdMost Mediation Ltd.)
  • OneSignal (Lilomi, Inc.)
  • AdMob (AdMob Google Inc.)
  • AdColony (Jirbo, Inc.)
  • AppLovin (AppLovin Corporation)
  • Appnext (Appnext Ltd.)
  • Facebook Audience Network (Facebook, Inc.)
  • Unity Ads (Unity Technologies ApS)
  • Vungle (Vungle, Inc.)
  • SupersonicAds (SupersonicAds Ltd.)
  • Flurry RTB (Yahoo! Inc.)
  • MobFox (MobFox Mobile Advertising GmbH)
  • MoPub (MoPub Inc.)
  • Facebook Analytics for Apps (Facebook, Inc.)
  • Google Analytics for Firebase (Google Inc.)
  • Google Analytics (Google Inc.)
  • Crashlytics (Google Inc.)
  • Facebook Authentication (Facebook, Inc.)
Üçüncü taraf site bağlantıları HEY Yazılım ile bağlantısı olmayan üçüncü taraf internet sitelerine yönlendirici bağlantılar verdiğimiz durumlarda (örneğin bir Üründeki reklamlara tıklayarak ya da dokunarak) bu sitelerin kontrolümüz dışında olduğunu ve bu Politikaya çerçevesinde ele alınamayacaklarını belirtmek isteriz. Sağlanan bağlantıları kullanarak üçüncü taraf sitelerini erişim sağlamanız durumunda bu sitelerin operatörleri kendi gizlilik politikaları ile uyumlu olarak kendilerince kullanılabilecek veriler toplayabilir. Lütfen bu Ürünlere herhangi bir kişisel veri sunmadan önceden bu politikaları okuyunuz.
  1. Kişisel verilerinizi ne kadar süre tutuyoruz?
Kişisel verilerinizi sadece talep etmiş olduğunuz hizmetlerin tarafınıza sunulması ya da verinin toplanma amacının gerçekleştirilmesi için gerekli olan süreler boyunca sistemlerimizde tutmaktayız. Tarafımızdan elektronik posta bilgilendirmesi almayı seçmeniz ve sonrasında bu iletilerialmaktan vazgeçmeniz halinde sizi listemizden çıkarabilmek adına e-posta adresinizi tutmaktayız. E-posta adresinizi bu tür bir abonelikten çıkma isteği durumunda talebinizi yerine getirebilmek adına sistemimizde tutmaktayız. Bazı durumlarda verilerinizi silmemizi talep edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bkz: “Haklarınız”. Bazı durumlarda bilgilerinizi araştırma ya da istatistiksel amaçlarla (sizinle ilişkilendirilmemesi için) anonim hale getirerek başkaca bildirime gerek olmaksızın süresiz olarak kullanabiliriz.
  1. Güvenlik
HEY Yazılım verilerinizin korunmasını hususunu oldukça ciddiye almaktadır. Uygulanabilir olduğu durumlarda kişisel verilerinizin korunması için şifreleme (SSL) kullanır ve bize sağlanan tüm verilerin güvenli sunucularda saklanmasını sağlarız. HEY Yazılım kişisel verilerinizi ya kendi tesislerinde ya da üçüncü tarafların veri merkezlerinde saklayabilir. Hizmet sağlayıcılarımızın bazıları Avrupa Ekonomik Bölgesi (“AEB”) dışındaki ülkelerde de bulunabilir. Bu hizmet sağlayıcıları bizim ya da tedarikçilerimizin biri için çalışıyor olabilir ve buna ek olarak, siparişinizin gerçekleştirilmesi, ödeme detaylarının işlenmesi ve destek hizmetlerinin sunulması gibi faaliyetlerde bulunuyor olabilirler. Özellikle bizimle destek hizmetleri için muhatap olmanız durumunda (örn., Ürünlerimizden biri hakkında bir sorun bildirmek gibi) şikayetiniz büyük ihtimalle Türkiye’de bulunan destek ekibimiz tarafından ele alınacaktır. HEY Yazılım, Politika’da belirtilen sınırlar çerçevesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca kişisel verilerinizin işleyebilir, saklayabilir veya yurtiçinde veya yurtdışında aktarabilir. Verilerinizi Türkiye dışında bulunan bir hizmet sağlayıcısına ilettiğimiz durumlarda kişisel verilerinizin güvenli bir şekilde tutulduğundan ve veri sahibi olarak haklarınızın korunduğundan emin olmak için gerekli önlemlerin alınmış olmasını sağlarız. Kişisel verilerin iletilmesi mekanizması hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen destek@heyyazilim.com yoluyla iletişime geçiniz. Tarafınıza (ya da seçmiş olduğunuz bir yere) bu Ürünün belirli kısımlarına erişim sağlayan bir şifre göndermemiz durumunda bu şifrenin gizli tutulması sizin sorumluluğunuzdadır. Bu şifreyi herhangi bir kişi ile paylaşmamızı talep ederiz.
  1. Haklarınız
Bir veri sahibi olarak başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki talepleriniz olmak üzere, kişisel verileriniz ile ilgili olarak çeşitli haklara sahipsiniz. Aşağıda nasıl kullanacağınıza ek olarak sahip olduğunuz çeşitli hakları tarif etmekteyiz. Erişim Hakkı Herhangi bir zamanda olmak üzere tarafınızla ilgili olarak tuttuğumuz kişisel verilere erişim talep etme hakkına sahipsiniz (bu hakkı “veri sahibinin erişim talebi” olarak da duymuş olabilirsiniz). Lütfen bu hakkın tarafınıza verilerinizin doğruluğunu kontrol edebilmenizi ve bu kişisel verileri yasalara uygun olarak işleme aldığımızdan emin olmanızı sağlamak adına kişisel verilerinizin bir kopyasını almak için tanındığını unutmayınız. Bu, diğer kişilerin kişisel verilerini ya da kişisel verileriniz ile ilgili olmayan belgelerin talep etmeniz için tarafınıza tanınmış bir hak değildir. Bu hakkı burada belirtilmiş irtibat bilgilerini kullanıp bizimle iletişime geçerek ve bize bir veri sahibi erişim talebinde bulunduğunuzu belirterek kullanabilirsiniz. Bu tür bir talepte bulunmak için özel bir form doldurmanıza gerek yoktur. Düzeltme ve Silme Hakkı Herhangi bir zamanda olmak üzere hatalı veya yanlış olduğunuzu düşündüğünüz kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca saklamamızın gerekli olmadığını düşünmeniz durumunda kişisel verileri silmemizi talep edebilirsiniz (bu hakkı “unutma hakkı” olarak da duymuş olabilirsiniz). Lütfen bize sunmuş olduğunuz yeni verileri doğrulamanızı rica edebileceğimizi ve tarafımıza sağladığınız yeni bilgileri doğrulamak adına kendi adımlarımızı atabileceğimizi unutmayınız. Buna ek olarak, talep ettiğiniz her durumda silmenizi talep ettiğiniz kişisel verileri saklanmasına devam etmek için makul bir yasal gerekçemizin olduğunu düşünmemiz durumunda silme zorunluluğumuz bulunmamaktadır. Talebinize size bu gerekçenin ne olduğunu da bildirerek dönüş yapacağımızı bildiririz. Bu hakkı burada belirtilmiş irtibat bilgilerini kullanıp bizimle iletişime geçerek ve kişisel verilerinizin düzeltilmesi ya da silinmesi talebinde bulunduğunuzu ve bu talebi hangi bilgi temelinde yaptığınızı bize bildirerek yapabilirsiniz. Doğru olmayan bilgileri yeni bilgiler ile değiştirmemizi istemeniz durumunda, yeni verinin ne olduğunu bize söylemeniz gerekmektedir. Bu tür bir talepte bulunmak için özel bir form doldurmanıza gerek bulunmamaktadır. Verilerinizin İşlenmesini Sınırlama Hakkı Kişisel verilerinizi meşru bir çıkar temelinde işleme aldığımız durumlarda (lütfen bu Politikanın kişisel verilerinizi nasıl ve neden kullandığımızı açıklayan kısımlarına bakınız) verilerinizi işlemeye devam etmemizin temel haklarınızı ve özgürlüklerinizi etkilediğini düşünüyor veya bu meşru çıkarların geçerli olmadığınız düşünüyorsanız verilerinizin o şekilde işlenmesinin durdurulmasını talep etmek hakkına sahipsiniz. HEY Yazılım aşağıdaki şekillerde meşru bir çıkar temelinde verilerinizi işleyebilir:
  • Ürünlerimizin içeriklerinin optimize edilmesi ve bunların teknik işlevlerinin geliştirilmesi;
  • Ürünlerimizin ve Ürünlerde bulunan özelliklerin popülaritesinin değerlendirilmesi;
  • Bir Ürünün işlevi ile ilgili olarak bir sorun tespit etmemiz durumunda tarafınıza teknik destek sağlanması;
  • Ürünler dahilindeki anti sosyal davranışların izlenmesi ve önlenmesi;
  • Daha genel olarak; şirketimizin idaresi ve iç işleyişimizin gerçekleşmesi amaçları ile.
(a) Kişisel verilerinizin doğruluğunun tartışmalı olması; (b) verilerinizin tarafımızca gerçekleştirilen kullanımının yasadışı olduğunun belirlenmesi ancak verilerin silinmesini istemiyor olmanız durumunda kişisel verilerinizi saklamayı durdurmamız veya verilerin doğruluğunu onaylamamızı; (c) kişisel verilerinizin işlenmesinin gerekli olmadığına (ve elden çıkarılmasının uygun olduğuna) karar vermemiz ancak yasal taleplerinizi tesis edebilmek, uygulayabilmek veya müdafaa edebilmek için saklanmasına devam edilmesini talep edebilirsiniz. Lütfen herhangi bir gerekçeyle işlenilmesinin durdurulmasını talep ettiğiniz kişisel verilerin işlenmesine devam etmek için iyi bir yasal gerekçenin olduğuna inanmamız durumunda; bu gerekçenin ne olduğunu ya talebinize yanıt verirken ya da bunu düşünme ve araştırma fırsatını edindikten sonra tarafınıza bildireceğiz. Herhangi bir zamanda olmak üzere bu hakkınızı bize burada belirtilmiş olan irtibat bilgilerini kullanıp ulaşarak ve kişisel bilgilerinizin ilgili açıdan işlenmesinin durdurulmasını talep ettiğinizi bildirerek ve yukarıdaki koşullardan hangisinin talebinizle ilgili olduğuna inandığınız belirerek kullanabilirsiniz. Bu tür bir talepte bulunmak için özel bir form doldurmanıza gerek bulunmamaktadır. Taşınabilirlik Hakkı Otomatik yöntemlerle işlenen ve hakkınız tuttuğumuz belirli kişisel verilerinizin üçüncü bir tarafa transfer edilmesini istemeniz durumunda bizimle irtibata geçebilir ve bu verilerin genellikle kullanılan makinece okunabilir bir formatta size sağlanmasını talep edebilirsiniz. Yaptığımız işin türü ve kullandığımız sistem nedeniyle bu hakkın etkileşim halinde olduğumuz bireylerin çoğu ile özellikle ilgili olduğunu düşünmemekteyiz. Ancak, verilerinizin bünyemizden üçüncü bir tarafa transfer edilmesini istemeniz durumunda bu talebi dikkate almaktan memnuniyet duyarız. Mesaj almaktan vazgeçme hakkı Tarafınıza elektronik posta (ya da diğer elektronik mesajlar) yoluyla tanıtım mesajları gönderiyor olmamız durumunda her daim bu abonelikten çıkma hakkınız bulunmaktadır. Bunu her mesajın sonunda görünün “abonelikten çık” bağlantısı (ya da bu tür mesajlarda bulunan eşdeğer mekanizmalar) yoluyla yapabilirsiniz. Alternatif olarak herhangi bir sebepten ötürü bu bağlantıları kullanamıyor olmanız ya da bizimle doğrudan iletişime geçmek istemeniz durumunda destek@heyyazilim.com adresini kullanarak ve hangi mesajları almak istemediğinizi belirterek de aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Otomatik karar alma ve profil çıkarmaya karşı çıkma hakkı Herhangi bir otomatik karar alma ya da kişisel verilerinizin profilinin çıkarılması hakkında ve uygun olduğu durumlarda sizi etkileyen bu işlemin önemi ve öngörülen sonuçlarının yanı sıra arkasındaki mantık hakkında anlamlı bilgi edinme hakkına sahipsiniz. Hakların kullanımı Haklarınızı kullanma talebi ile bizimle irtibata geçtiğinizde belirttiğiniz kişinin siz olduğunuzu kanıtlamanızı talep etme hakkına sahip olduğumuzu belirtiriz. Sizden kimliğinizin doğrulanması hususunda tarafımıza yardımcı olacak ilgili kimlik belgelerinin kopyalarını ibraz etmenizi talep edebiliriz. Hangi hakkınızı kullanmak istediğiniz ve ilgili olması durumunda neden kullandığınızı belirtmeniz talebinizi işleme almamızı kolaylaştıracaktır. Ne kadar net ve açık olursanız talebiniz o kadar hızlı ve etkin bir biçimde ele alınır. Tarafımıza yeterli bilgi sunmamanız durumunda; yeterli bilgileri sunana kadar talebinizi işleme almakta gecikebiliriz (böyle bir durum yaşanması durumunda tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır).
  1. İletişim Detayları
Bu Politika ile ilgili olarak herhangi bir sorunuzun olması, yukarıda tanımlanan haklarınızı kullanmak istemeniz ya da bu Politikaya riayet edilmediğini düşünmeniz durumunda lütfen destek@heyyazilim.com adresi yoluyla bize ulaşınız.
Scroll to Top
en_USEnglish
tr_TRTürkçe en_USEnglish